TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vähän jo sydänviikonkin nimissä... (Angelle 2005-04-23 1:48)

Vähän jo sydänviikonkin nimissä...

Angelle
2005-04-23 1:48

eli kyllä oli mielettömän hyvät tanssit Pavilla perjantaina 22.4.05. Olivathan ne myös Pavin 40-vuotisjuhlatanssit, mutta enpä olisi uskonut pääseväni niiiiiin paljon tanssimaan Katri Helenan ja Esko Rahkosen lauteilla ollessa. Toisin sanoen ikäjakauma oli erittäin toimiva eikä ainakaan omien sivusilmähavaintojeni perusteella juurikaan seisoskella tarvinnut.

Katrin kaksi(?) settiä tuntuivat melko vähältä, mutta onneksi olin paikalla heti kahdeksan pintaan. Huvittuneena kuuntelimmekin erään tanssittajan kanssa loppuillasta Johannan Rantsin (ensituttavuus minulle) esiintymistä. Johanna lauloi mielestäni hyvin ja persoonallisella äänellä, mutta hämmästyttävintä oli kuulla ainakin kaksi (hyvin esitettyä) Katrin "ikivihreää" - ikään kuin sopimuksesta :)

Esko Rahkonen esiintyi mielestäni luontevasti ja taitavasti. Tuotannosta oli tehty hyvät valinnat huomioiden useimmat tunnetuimmat kappaleet. Oikein hymyilytti kuulla kaikkia näitä jo lapsuudesta tuttuja kappaleita. - Kaiken kaikkiaan tuntui kuin illan setit olisivat olleet hyvin toisiinsa sovitetut ja kappalevalinnat ajatuksella tehdyt.

Kiitokset kaikille tanssittajille, mutta erityisesti eräästä upeasta hitaan valssin parista, polkista (tulivathan ne - kiitos Petomanin poikien!) ja tangoista.

(Jaa että miksikö sydänviikonkin nimissä? Tanssia täydestä sydämestä - tietysti!)

Kirjoittajan avainsanat: Pavi, Katri Helena, petoman, Esko Rahkonen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu