TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nostalgia-orkesteri (E.Tuomas 2005-04-18 15:53)

Nostalgia-orkesteri

E.Tuomas
2005-04-18 15:53

Kuuntelin ja tanssin heitä joku viikko sitten Korian Vilppulan talon normaaliohjelman ulkopuolisissa perjantaitansseissa, joissa oli suht vähän väkeä. Taitavat tanssijat olla aika konservatiiveja (taisteluväsymystä niinkään en osannut epäillä), sillä riittäähän lauantaisin Kuntsille ja Karhulaan väkeä sekä Vilppulaan taas sunnuntaisin.

Tosi viehättävä orkesteri. Musiikki monipuolista. Jos joku minut yllätti, niin tangojen suhteellinen vähyys. Tosin solistin tangotulkinta oli sitten sitäkin komeampaa. Tanssillisesti tämä ei sinällään ollut ongelma, sillä yhtyeellä oli viehättäviä italialaisiskelmiä, joissa viejä pystyi tulkitsemaan kuten lyyrisemmissä tangoissa. - Kun ajattelen Nostalgian tulevaa Kuntsi-iltaa, heidän varmastikin kannattaa täydentää ohjelmistoaan tai taukomusiikkiaan pareilla tangoilla. Kuntsilla tarvittavat masurkat, polkat ja toiset jenkat uskon heiltä myös löytyvän.

Äänenvoimakkuudet pysyivät tyylikkäällä tasolla, vaikka Vilppulan sali ei ole pinta-alaltaan laaja eikä väkeä ollut paljon.

Kaiken kaikkiaan orkesteri, jota mielelläni kuuntelen ja tanssin jatkossakin.

Kirjoittajan avainsanat: Vilppula, tangotulkinta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu