TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kädenalitanssijat ja muut (Roope 2005-04-11 22:00)

Mukava tanssi-ilta - Reiskasta huolimatta ei kun Reiskan ansiosta

E.Tuomas
2005-04-18 15:19

Kovin erinopeuksiset parit, seisoskelijat ja sivukäytävän kovaääniset keskustelijat otan Reijo Taipale -illan realiteettina. Vaan tuosta esiintyjän osaamisesta, promilleista ym.

Minusta illan ohjelma oli suht hyvä nimenomaan Reiskan ansiosta. Jotain karismaa hänen esiintymisessään ja erityisesti tangolaulussaan / valsseissaan on - se auttaa sietämään illan muut jutut.

Tanssijärjestäjä oli jo etukäteen pyytänyt Juha Mäkistä hillitsemään äänenvoimakkuutta, ja jouduin itsekin sanomaan siitä heti eka setillä. Silti tahtoi volyymi nousta. Samoin Reiskan lopetettua siltä illalta, nousi äänitaso myös viimeisellä setillä kovahkoksi, silloin jopa osassa taukomusiikkia. - Samantapaisia muistikuvia minulla on ainakin parin vuoden ajalta eli että Mäkisen esiintyessä olisi aika usein ollut turhia desibelejä tai äänentoistossa jotain huolimatonta. - Sinällään sääli, sillä osaahan mies laulaa ja pidän myös monista hänen kappaleistaan.

Reiskalle kunniaksi, että mahdollisista promilleista huolimatta juttu toimii eivätkä esimerkiksi desibelit karkaa käsistä.

Kirjoittajan avainsanat: Juha Mäkinen, Reijo Taipale, desibelit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu