TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
ihastumisia tanssin pyörteissä... (Tigger 2002-02-13 23:25)

ihastumisia tanssin pyörteissä...

Daisy
2002-02-19 14:25

"Jos miestä ei kiinnosta ja ottaa nokkiinsa siitä, että huomaa jonkun ihastuneen itseensä, niin älä turhaa tuhlaa energiaa moiseen idioottiin. Lohduttaudu ajatuksella, että se äijä ei tiedä mitä menettää."

Onhan myös mahdollista että mies onkin varattu ja vähän arka (tai mustasukkainen tyttöystävä istuu kahviossa!), eikä tästä syystä rohkenekaan enää hakea kiinnostuksensa näyttänyttä tyttöä tanssimaan. Niin sitä sitten menettää hyvän tanssittajan ihan syyttä suotta.

"Jos haluat tanssiessa antaa selviä merkkejä, niin hiero kavaljeerisi niskaa kevyesti sormillasi, kierrä kummatkin kädet hitaiden kappaleiden aikana miehen kaulaan tai jotain muuta mukavaa.”

Todellakin selviä merkkejä! Tuo jos mikä on itsensä tyrkyttämistä! Vieraalle ihmiselle tehtynä signaali ei juurikaan poikkea tuosta lantioiden vastakkain hieromisesta! Ei sovi ensilähestymistavaksi, jos haluaa herättää kiinnostusta pidempiaikaiseen suhteeseen. Tilanne on tietysti toinen, jos parin välillä on muutenkin hulluttelevaa flirttiä, mutta silloinhan ei tätä Tiggerin kuvaamaa kiinnostuksenosoittamisongelmaa olekaan, paitsi tietysti siinä mielessä, että osaa vielä erottaa hassuttelun aidosta mielenkiinnosta. Hassuttelevassa flirtissä on kuitenkin se hyvä puoli, että mielenkiinnon paljastuessa yksipuoliseksi, kiinnostunut osapuoli pystyy vetäytymään "menettämättä kasvojaan" ja pistämällä itsekin flirttinsä hassuttelun piikkiin. Vältytään noloilta tilanteilta.

Yksinkertaisinta on olla oma iloinen rehellinen itsensä, ottaa selville asianomaiselta itseltään missä paikoissa hän käy ja osua itse samoihin tapahtumiin. Yhteiset kyytijärjestelyt etäisempiin kohteisiin ovat tietysti mitä parhain konsti tutustua paremmin. Kyllä se siitä käynnistyy jos on käynnistyäkseen. Lavoilla flirtti kuuluu asiaa, joten siitä vain heittelemään hymyjä, kehuja ja katseita ilman arastelua.

Daisy

Kirjoittajan avainsanat: flirtti, iskeminen, ihastuminen, kimppakyyti, mustasukkaisuus, hassuttelu, hulluttelu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu