Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Jamilet 9.6.2021 60-v 160 cm turkulaisnainen etsii tanssiparia lavatanssin keskitason kursseille

Hei!
Tanssiharkkojen auetessa vain pareille, etsin itselleni tanssiparia.

Asun Turun seudulla ja käyn Turun seudulla tanssiharkoissa. Tanssiharkoissa käymiseen on tullut koronalovi ja tanssijalkaa vipattaa. Olen 60-vuotias reipas ja iloinen 160 cm pitkä liikunnallinen naisihminen. Olen käynyt lavatanssiharkoissa laidasta laitaan joskin lattarit ovat vielä vieraampia.

Jos olet vailla tanssiparia tällä hetkellä, niin minut tavoittaa elinavuorinen21@gmail.com. Reipasta tanssikesää...