Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Kesä tanssien 1.7.2020 Hei rytmitajuinen pitkä mies!

Etsin tanssikaveria Pohjois-Pohjanmaan alueen tanssitapahtumiin. Olen 180 cm pitkä normaalipainoinen, nuorekas, elämäniloinen yli 50 vuotias nainen, joka haluaisi näinä korona-aikoina vakiopartnerin tanssirientoihin. Vakiot ja lattarit kiinnostavat kaikki. Alkeet on jo käyty, mutta alkeisjatkot ja joissain tansseissa jatkokuviot kiinnostavat.
Ota rohkeasti yhteyttä!