Tanssiraportit

Tanssipaikat Esiintyjät Kirjoittajat

Keskustelupalstalle on vuosien aikana kirjoitettu tanssitilaisuuksista paljon silminnäkijäkuvauksia. Ne olisivat kiinnostavaa luettavaa pitkään, mutta niitä on ollut vaikea löytää muiden artikkelien seasta.

Artikkelin syöttölomakkeen nykyisessä versiossa on kentät, joilla voi ilmoittaa artikkelissa kuvatun tilaisuuden päivän, paikan ja esiintyjät, tai osan näistä. Artikkeli menee artikkelihakemistoon, jos päivä ja paikka täytetään.

Palvelin pystyy tädentämäm luetteloa tekstianalyysilla. Jos paikan nimi mainitaan tekstissä, päivä voidaan usein tunnistaa vertaamalla löydettyjä atikkelin kirjoituspäivää edeltävän viikon ohjelmakalenteriin. löytyy usein yksi osuma. Se on aika vahva merkki siitä, että artikkeli on tanssiraportti. Päivämääräkin saadaan siinä sivussa. Näin tunnistettuja ja kirjoittajien merkitsemiä raportteja löytyy nykyvälineillä yhteensä noin 800. Raportteja on enemmän, mutta kaikki eivät tartu haaviin. Ohjelmaa luultavasti voidaan kuitenkin vielä parantaa.

Raportit löytyvät myös menneiden tanssitilausuuksien osastolta. Raportteja voi kirjoittaa lisää keskustelupalstan kautta.