Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Kirpputori

Tämä osasto on tarkoitettu myyjän omaan käyttöön hankittujen mutta tarpeettomiksi käyneiden tanssitarvikkeiden myynti-ilmoituksille. Tanssitarvikkeiksi voi tässä tulkita kaiken tanssiharrastukseen liittyvän esineistön, esimerkiksi kengät, vaatteet, kirjat, äänitteet, äänentoistolaitteet, navigaattorit yms.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Extanssija 5.3.2019 Tarjolla selkälauta sekä aimo pläjäys tanssikirjallisuutta

Hei!

Tori.fi:stä löytyy nyt vartaloa ja ryhtiä vahvistava selkälauta sekä perusteellinen tietopaketti (6 kirjan sarja) seura- ja kilpatanssista. Kannattaa ainakin käydä katsomassa.

Selkälauta hankittu H. Antikaisen suosituksesta aikoinaan tukemaan kilpatanssiharrastusta. Kirjat hankittu kahta suomalasita teosta lukuunottamatta ulkomailta.

Terveisin Exkilpatanssija