Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Kirpputori

Tämä osasto on tarkoitettu myyjän omaan käyttöön hankittujen mutta tarpeettomiksi käyneiden tanssitarvikkeiden myynti-ilmoituksille. Tanssitarvikkeiksi voi tässä tulkita kaiken tanssiharrastukseen liittyvän esineistön, esimerkiksi kengät, vaatteet, kirjat, äänitteet, äänentoistolaitteet, navigaattorit yms.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Lattariini 10.11.2018 Lattaripuku naiset

Helmenvalkoinen satiiniröyhelöpuku, vino helma. Hyväkuntoinen koko M, sopii rintavalle.

Hinta 620 e.


Ari1 29.9.2018 Myydään uudet miesten tanssikengät.

Kyseessä on uudenveroiset miesten mustat tanssikengät. Ovat olleet käytössä alle kaksi tuntia. Olivat liian pienet minulle. Virallinen koko 44, mutta vastaa suomalaista kokoluokkaa noin 43. Päällinen keinonahkaa, muovipohja, 29 ¤. Maksu käteisellä. Yhteydenotot joko tekstiviestinä tai sähköpostitse. GSM 045-650 9299, Turku.


Siiri10 18.9.2018 Myydään

Myydään mustat tanssikengät koko 38 hinta 25 euroa ja musta/hopeakoristeilla puolihame koko 36-38 hinta 50 euroa. Vain nouto, tuotteet Lahdessa.