TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Fiilistelyä Imatran kylpylässä (Hambi 2008-05-09 16:35)

Fiilistelyä Imatran kylpylässä

Hambi
2008-05-09 16:35

Kylläpäs kannatti ajaa pitkähkö matka Anne Mattilan ja Mistralin tanssikeikalle Imatran kylpylään. Tuo paikka on ollut aikaisemmin itseltäni testaamatta, jonka vuoksi en osannut ennakkoon illalta ravintolailtaa enempää odottaa. Toisin kuitenkin kävi.

Anne ja bändi olivat hyvin energisen oloisia ja varsinkin Anne säteili edestä hyvää mieltä yleisölle. Erilainen musiikki-ilta oli siinä mielessä, että taustamelu oli olennaisesti alhaisempi kuin niissä paikoissa, joissa olen tottunut tanssimaan. Niimpä musiikkia sai kuunnella paremmin korvin ja etsiä uusia ajatuksia tanssimiselle soitinten vuoropuhelusta. Yhdet hitaat rumbat kun vielä olisi tullut loppuillasta niin ilta olisi ollut lähellä täydellisyyttä.

Tanssitaitoista väkeä näytti kerääntyneen ihan mukavasti sinne parketille, mikä kuulemma on aika tavallista. Erityiskiitokset ansaitsee lavakummina toiminut NinaK, jonka kanssa sain fiilistellä useamman parin. Kissamainen kaksikko saapui myös paikalle vastaten pieneen salaiseen toiveeseen ja mukava oli kohdata myös Tölliltä tuttu fiilistelijä.

Kylpylän lattia on ravintolaksi aika suuri ja melkein toimi lattian kiertokin tästä johtuen. Kädenalituksille tosin sai hakea tilaa lattareiden aikana. Täytyypä poiketa kylpylässä joskus uudestaan. Sen verran rankka ajo sinne kuitenkin on, että matkaseura olisi tarpeen. Nyt päätin tulomatkan puolessa välissä pysähtyä 20 minuutiksi huoltoaseman pihaan istumaan silmät kiinni, mikä osoittautuikin hyvin järkeväksi ratkaisuksi. Loppumatka meni tuolla pikavirkistäytymisellä paljon mukavammin ja turvallisemmin. Kannattaa ehdottomasti myös harkita ulko- tai sisäpäivän viettämistä kylpylässä tanssimisen jälkeen mikäli aika vapaapäivän sallii.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu