TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kuikan kesäkauden avaus (Tanja 2006-05-20 2:35)

Kuikan kesäkauden avaus

Tanja
2006-05-20 2:35

Nyt on sitten kesälavakausi avattu myös allekirjoittaneen osalta. Kivaa oli, alkuillasta tuli hytistyä kylmästä, mutta sitä varten mukana oli lämmin villatakki.

Illan esiintyjästä johtuen? paikalla oli paljon "iäkkäämpiä" pariskuntia, meitä tanssivia "nuoria" oli paikalla parin käden sormilla laskettava määrä. Laatu korvasi kyllä määrän taas tänä iltana :) Alkuillan aikana oli loistava mahdollisuus pongata käsilaukkuja, kävelijöitä ja kaivon katsojia, kaikki tyylilajit oli kyllä taas edustettuina. Suurin osa porukasta kyllä poistui paikalta ennen puolta yötä, missään vaiheessa iltaa ei ollut normaalia ruuhkaa mutta lauantain puolella oli lattialla reilusti tilaa. Lattialle oli tapahtunut talven aikana jotain, osa viime kesäisestä superliukkaudesta oli saatu poistettua ja nyt saattoi turvallisin mielin tanssia. Päivän lehdessä mainostettiin Kuikan uudistunutta lavaa, muuta uutta ei silmiin pistänyt kuin uudet verhot.. Saattoi olla kyllä vikaa allekirjoittaneen silmissä, oli rillit jäänyt pesemättä ennen tansseja.

Reiska Taipale esitti taas vanhoja tuttuja hittejään, pappakin jaksoi tanssia kahdesti. Illan musiikki oli aika yksipuoleista.. yhdet hitaat valssit sentään tuli, cha-chat, rumbat ja sambat unohtui ja omasta mokastani jäi sitten jenkat, polkat ja masurkat välistä (masurkkoja ei vissiin edes soitettu) :( Taukomusiikki oli ihan kivasti valittu, ainoa miinus siitä ettei samoja biisejä pitäisi soittaa enempää kuin kerran illassa.. alkoi jossain vaiheessa shamppanjataivaan ja sunnuntaibiisin kuuleminen tympäisemään. Kahviossa oli riittävästi lämmikettä ja munkit oli maistuvia. Kiitokset kahvion mukaville flikoille!

Tänään tuli haettua naistentunnilla myös täysin ventovieraita ja kertaakaan ei tarvinnut pettyä. Moni on puhunut Kuikan sisäpiiristä, mutten ainakaan tänään huomannut sellaista paikalla olleen, johtuu varmaankin siitä, ettei Kuikan vakiokävijät löytäneet paikalle. Kunhan kesä tästä etenee ja keskiviikkoiset naistentanssit alkaa, niin kyllä tää elämä vielä muuttuu tästä iloisemmaksi (paljoo ei voi muuttua, ku nyt on jo poskilihakset kipeät hymyilemisestä!) Ai niin, meinasi unohtua.. Grillistä ostetut kyljykset oli taas nami namia!!

Yhtään pinssiläistä en onnistunut bongaamaan.. Liekkö paikalla ollut ketään muita??

Kesän naistentansseja odotellessa..

Tanja

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu