TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälässä Anneli Mattila ja Jukka Eskelinen [Tanssipaikat] (Jivetär 2012-07-15 11:33)

Mäntsälässä

Ytp
2012-07-15 12:42

Eilisiltaisen Kapakan flopin jälkeen odotukset olivat aika matalalla. Eri tanssipaikkoja arpoessa valinta osui Mäntsälään, ehkä eniten painavana kriteerinä se, että lyhyin matka ajella istuskelemaan.

Jo toisena lauantaina peräkkäin näytti melkoisen rauhalliselta, ja niin kuin mainittiin, niin taisi miesten määrä olla tosiaan suurempi. Siihen vaikutti varmaan sekin, että jonkin verran naisia näytti poistuvan yksi kerrallaan jo alkuillasta. Ei tainnut miesrivistö miellyttää silmää. Ja sitten sanotaan, että miehet ovat kranttuja ja kronklaavat.

Vastaavasti kuin edellisellä kerralla, niin tilanne on tuon myötä sellainen, että ei oikein kehtaa vain seisoskella, vaan "pakko" on hakea. Mutta tuo pakko ei tarkoita suinkaan sitä, että tanssiminen olisi jotain muuta kuin mukavaa ja hauskaa. Se on vaan niin, että silloin kun paikalla on enemmän viejiä, on meikäläisen helppo vetäytyä syrjään.

Musiikista ei nyt oikein keksi mitään ihmeellistä, siis tarjosivat näillä kokoonpanoilla juuri semmoisen tanssi-illan kuin odotettavissa olikin, eikä se mikään huono ollut.

Jos hommat etenevät trendin mukaisesti, niin seuraavat tanhut tulevat olemaan taas sitten oikein ratkiriemukkaat. Oikein innosta uhkuen odotan jo niitä...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu