Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Sinkku73 20.6.2018 Etsitään tanssiparia !

44,v sporttinen,huumorintajuinen,sosiallinen,rento,ystävällinen,fiksu herrasmies etsin lavatanssi naisparia seuraksi kesän menoihin. Oma auto käytössä, asun hämeen-läänissä lähellä hesaa ja muita kaupunkeja heinola,lammi,asikkala,nastola..

Email:teemupj971@gmail.com Gsm:0401816471


Lavakiertue 7.6.2018 Lavakiertue

Hei olen 50-vuotias mies Pirkanmaalta. Suunnitelmissa on kiertää viikonajan tanssilavoja matkailuautolla 2.7. - 9.7. Paluu voi olla myös 8.7. En ole suunnitellut tarkemmin missä päin kiertue toteutuu. Olen miettinyt Turun suuntaa, Pohjanmaata, Jyväskylän seutua ja Lahden suuntaan. Muitakin vaihtoehtojakin varmasti on.

Repsikan paikalla olisi tilaa, peruutuksen takia, tanssilavakiertueesta kiinnostuneelle miehelle, kyllä minä rohkean naisenkin huolin :). Olisi hyvä, jos olisit Pirkanmaalta. Vuokranantaja sanoi, että autossa on kaksi erillistä makuutilaa. Auton vuokra on 650,- euroa, joten sinun osuutesi olisi 325,- euroa ja tietysti kustannuksia tulee polttoaineesta.

Laita viestiä tulemaan - kerro itsestäsi ja tanssiharrastuksestasi.
lava.kiertue@gmail.com

t. Kimmo