Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Lovedancing 8.8.2019 65v 163cm espoolaisnainen etsii paria lavatanssin kursseille Fuengirolaan

Olen nuorekas 2v sitten eläkkeelle jäänyt tanssinharrastaja. Etsin jo jonkin verran tanssimista harrastanutta miestä. parikseni Espanjan Fuengirolaan syys/talvi/kevätkaudeksi. Jos satut itsekin viettämään talvet Espanjassa ja tykkäät tanssimisesta, ota yhteyttä. Olen parhaillaan Suomessa lomailemassa ja tapaaminen pääkaupunkiseudulla/pohjanmaalla onnistuu elokuun loppuun asti.


Tanssi2018 31.7.2019 Kannustava tanssikaveri

Yritin aloittaa viime vuonna säännölliset tanssitreenit, mutta elämäntilanteeni haastavuuden takia se on ollut vain haaveena.
Nyt on helpompi olla ja yritän optimistina käynnistää harrastusta uudelleen. Olen 67 v 182 cm noin 88 kg liikunnallinen, savuton, hajuton mutten mauton seurallinen mies :)
Etsin lavatansseista ja -kursseista kiinnostunutta tanssikaveria uudenmaan alueelta,
ja jos liikkuminen ei ole sinulle ongelma miksei kauempaakin.
Koska kursseilla oppii vain alkeleita ja kuvioita
toivon tanssikaverilta mahdollisuutta paritreeneihin noiden lisäksi.
Pystyn vuokraamaan salin PK seudulta tarpeen mukaan.
Jos tunnet samaa mielenkintoa lavatanssiin, laita viestiä.