Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Tarjatuuli 26.11.2018 Tanssikaveria

Hei, olen 53 v perustanssit osaava nainen Kuopiosta. Löytyisikö miestä tanssikaveriksi kuopio-jyväskylä akselilta. Olen 165 cm ja tykkään tanssimisesta;). Sposti tarjatuuli1965@msn.com


Sinkku73 11.10.2018 Etsin tanssi kaveria !

Etsin tanssi kaveria etelä-suomen alueelta, talvella kahden kivempi käydä tanssimassa ravintoloissa, kesällä kierrän tanssi lavoja ympäri suomen autolla yöpyen matkan varsilla mökeissä, kesä hotelleissa. Osaan perus setin ja muitakin askeleita. Olen: ystävällinen,huumorintajuinen,fiksu,rehellinen,luotettava ja sosiallinen herrasmies en polta

Email: teemupj971@gmail.com Gsm:0401816471


Fiia 2.10.2018 Fiia

Hei, kaikki tanssitaitoiset miehet. Olen 62 vuotias nainen pääkaupunki seudulta ja etsin tanssikaveria.Nuoruudessa olen tanssinut paljon perustansseja,mutta tanssit ovat jääneet pitkäksi aikaa.Nyt olisi kiva aloittaa tanssiminen uudelleen.


Jasmin97 20.9.2018 21v 165cm lahtelainen nuori nainen etsii salsa tanssiin paria

Hei!
Etsin salsa tanssista kiinnostunutta mies- paria. Olen itse käynyt kilpatanssin alkeet ja harrastanut muitakin latinalaistansseja. Olisi kiva aloittaa yhdessä parisalsan alkeista. Jos sinuakin kiinnostaa kuumat latinorytmit niin ota yhteyttä.
jasmin.yli-malmi@hotmail.com


Siiri10 18.9.2018 54 v 160 cm Lahtelaisnainen etsii paria lavatanssin jatkokurssille.

Töttöröö, Minä etsin miesparia lavatanssin jatkokurssille. Itse olen harrastanut kyseistä lajia useamman vuoden ja käynyt eri opettajien kursseilla. Odotan yhteydenottoasi osoitteeseen.
silja-riitta.uuttu@outlook.com


Rinnjen 17.8.2018 Aloittelijalle tanssikaveri!

Moikka! Oon 24v tyttö Helsingistä ja olisin kauhean kiinnostunut tanssimisesta, muutamia peruskursseja olen käynytkin, muutoin ei harrastetaustaa! Nopea olen oppimaan ja oisi ihana löytää joku jonka kanssa käydä treenaamassa tunneilla tai itsenäisesti! Tosiaan vaikka varsinaisesti en tanssia ole harrastanut,niin oon aina rakastanut tanssimista ja rytmitajua löytyy, sekä pääsen nopeasti jyvälle, joten vaikka olisit jo hiukan kokeneempi niin lähde edes kerran kokeilemaan mun kanssa! Pituutta 161cm. Sähköposti on rinnjen@gmail.com