Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Jasmin97 20.9.2018 21v 165cm lahtelainen nuori nainen etsii salsa tanssiin paria

Hei!
Etsin salsa tanssista kiinnostunutta mies- paria. Olen itse käynyt kilpatanssin alkeet ja harrastanut muitakin latinalaistansseja. Olisi kiva aloittaa yhdessä parisalsan alkeista. Jos sinuakin kiinnostaa kuumat latinorytmit niin ota yhteyttä.
jasmin.yli-malmi@hotmail.com


Siiri10 18.9.2018 54 v 160 cm Lahtelaisnainen etsii paria lavatanssin jatkokurssille.

Töttöröö, Minä etsin miesparia lavatanssin jatkokurssille. Itse olen harrastanut kyseistä lajia useamman vuoden ja käynyt eri opettajien kursseilla. Odotan yhteydenottoasi osoitteeseen.
silja-riitta.uuttu@outlook.com


Tanssi2018 11.9.2018 Tanssiseuraa uusimaa 60+

Tervehdys, liikunnallinen jonkun verran tanssia harrastanut mies hakee tanssikurssi/-lava seuraa. Tavoitteena toistojen kautta saada kursseilla opetetut tanssit paremmin "selkäytimeen".
Oma auto käytössä, tykkään kierrellä laajemmalla alueella eri paikoissa. 182/85


Jennakristiina 20.8.2018 Vuonna -96 syntynyt raumalainen nuori nainen etsii tanssiparia kursseille sekä lavoille!

Moikka! Etsin tanssiparia enimmäkseen lavoille mutta myös kursseille. N.6vuoden tanssikokemus lavoilta löytyy, tänävuonna olen alkanut käymään kursseilla laajentaakseni osaamista. Oma ehdoton suosikki on BUGG, mutta kaikki tanssi on tietenkin kivaa! Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä
spostiin; jenna.h96@hotmail.com
Sc : jennakristiinaa


Rinnjen 17.8.2018 Aloittelijalle tanssikaveri!

Moikka! Oon 24v tyttö Helsingistä ja olisin kauhean kiinnostunut tanssimisesta, muutamia peruskursseja olen käynytkin, muutoin ei harrastetaustaa! Nopea olen oppimaan ja oisi ihana löytää joku jonka kanssa käydä treenaamassa tunneilla tai itsenäisesti! Tosiaan vaikka varsinaisesti en tanssia ole harrastanut,niin oon aina rakastanut tanssimista ja rytmitajua löytyy, sekä pääsen nopeasti jyvälle, joten vaikka olisit jo hiukan kokeneempi niin lähde edes kerran kokeilemaan mun kanssa! Pituutta 161cm. Sähköposti on rinnjen@gmail.com


Sinkku73 21.7.2018 Etsin tanssi kaveria !

44,v Sporttinen,huumorintajuinen,sosiallinen,ystävällinen,fiksu
herrasmies etsin tanssikaveria naisesta. Oma auto käytössä, asun hämeen-läänissä lähellä on muita paikkakuntia, heinola,lammi,asikkala,sysmä ja tampere

Email:teemupj971@gmail.com Gsm:0401816471