Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Aarni 4.11.2017 Aloittelija tarttis apuvoimia

Olen 54V. mies lahdesta, aloittanut alkeista syksyllä 2017.Intoa paljon enemmän kuin taitoa.Siispä jos haluat auttaa minua tässä kivan tuntuisessa harrastuksessa eteenpäin, otahan yhteyttä.190cm/ 100kg ja tukkaa reilusti. Auto löytyy. p 046 881 2548 sähköp. eppu 2507gmail.com


RetaLeena 23.10.2017 Tanssiliikuntaa

Hei. Olen 63 vuotias energinen mummukka. Etsin tanssikaveria jottei seinäkukkasena tarvitse aina olla. Perinteiset tanssit mielestäni hallitsen, vähän uusiakin.

Toivon, että sinäkin osaisit jonkin verran tanssia. Suotavaa olisi että asuisit lähiseudulla. Akselilta Iisalmi, Lapinlahti, Varpaisjärvi, Nilsiä.


Sinkku73 5.10.2017 Etsitään Tanssiparia !

40,v Herrasmies osaan tanssin perus setin askeleet. Haen ravintolan tanssi parketille naista joka osaisi lisä tanssi muotoja joita voitaisi yhdessä tanssia harjoitella vapaaaikana. Asun hämeen-läänissä keskustan tuntumassa olisi kiva jos sinäkin asuisit lähellä, minulla on auto käytössä, kyytiin mahtuu aina.

Email:teemupj971@gmail.com Gsm:0409602004


Käsikynkkä 29.8.2017 Tämä on tanssiinkutsu Sinulle lappeenrantalainen mies

Nainen Lappeenrannasta hakee Sinua syksyn/talven tansseihin. Itse olen 48-vuotias, 165-senttinen. Katseeni pysähtyy Sinuun, jos olet 48-50 kesää jo nähnyt ja pituutesi on noin 170-175 senttiä. Toivon tietysti, että olet savuton ja raitis.

Ilmota itsestäsi emailiin
kasikynkka@gmail.com


Liikunnaniloa 25.4.2017 Tanssi on ihanaa

Moikka sinä kiva lavatanssista tykkäävä nainen .
Olet iältäsi n35-50v
mies espoosta 46v,181/85kg hakee tanssikaveria lavoille
Harrastan muutakin liikuntaa.lenkkeily ja punttitreeni.
Joten hyvä fyysinen kuntokin löytyy..
Olen mä ihan katseenkestäväkin ja hymysuu
Hei ihana nainen jos kiinnostuit vastaa.liikuntaonin@gmail.com