Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Korkkaritkattoon 17.3.2019 64v nainen, Autoton Lahtelainen etsii tanssikaveria

Osaan perustanssit hyvinkin ja oppimishalua riittää muuhunkin.


Raikuli 18.3.2019 Tanssipari

Hei !!
Tanssimisesta pitävä 65.v leskinainen etsii paria tanssin ja ystävyyden merkeissä.
Mies olet Pirkanmaalta tai kauenpaakin.
Olet 64-75.v pituus 180 cm tupakoimaton ja ei alkoholin käyttajä.
Kesä tulee olisi kiva löytää sinut vierelleni yhteisen tanssiharrastuksen parissa.
Seikkailiat älkää vaivaituko etsin tanssaparia.
raija.vartiainen@live.fi


Sinkku73 9.2.2019 Etsin Tanssiparia !

44,v herrasmies täältä hämeenläänistä en polta enkä käytä alkoholia useinkaan. Etsin naista tanssi parketille ja kesäisille lavoille sekä ravintolaan pariksi. Osaan perus setin, disko askeleita kesäisin kierrän lavoja ympäriinsä kahden sekin olisi kivempaa.

Email:teemupj971@gmail.com Gsm:0401816471


Vispilä 11.1.2019 28-v 163 cm nainen etsii P-Hämeen alueella tanssiparia alle 45-vuotiaista miehistä

Alkeiskurssit käynyt ja nopea oppimaan. Rytmitajua löytyy ja intoa oppia. Sinkku, jos sillä nyt on tässä yhteydessä jotain väliä. :)

S-posti: vianwi90@gmail.com


Fabula 28.12.2018 Kimppakyytiporukka Etelä-Helsingistä

Löytyisikö 2-4 hengen kimppakyytiporukka Kamppi, Ruoholahti, Lauttasaari... Voisimme mennä yhdellä autolla ja jakaa auto- kuin kuskivuoroja sekä polttoainekustannuksia. Itselläni on iso hyvä auto, mutta olisi mukavaa liikkua kimpassa ja suunnistaa kauemmaksikin eri lavoille.
fabula at luukku.com


Rinnjen 17.8.2018 Aloittelijalle tanssikaveri!

Moikka! Oon 24v tyttö Helsingistä ja olisin kauhean kiinnostunut tanssimisesta, muutamia peruskursseja olen käynytkin, muutoin ei harrastetaustaa! Nopea olen oppimaan ja oisi ihana löytää joku jonka kanssa käydä treenaamassa tunneilla tai itsenäisesti! Tosiaan vaikka varsinaisesti en tanssia ole harrastanut,niin oon aina rakastanut tanssimista ja rytmitajua löytyy, sekä pääsen nopeasti jyvälle, joten vaikka olisit jo hiukan kokeneempi niin lähde edes kerran kokeilemaan mun kanssa! Pituutta 161cm. Sähköposti on rinnjen@gmail.com