Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Autoilevamies181 25.7.2017 pientä naista Bugglavatansseihin

Hei
Kaipaan lavoille pariksi, ystäväksi ja muutenkin seuraksi pientä söpöä ja ehdottoman vapaata naista vauhdikkaisiin bugg lavatansseihin. Muitakin lajeja osannen jotenkuten, mutta bugg on ehdoton suosikkini. Ikätoveeni suhteesi on 18-45 ja siinä ikä on vain numero. Kemiat siis ratkaisevat. Savuttomuus on ehdotonta tässä suhteessa ja muutenkin liikunnalinen nainen kiinnostaa.

Voisit olla joko etelä-pohjanmaalta, Kuopio-Iisalmi seudulta tai varsinais-suomesta. Tarkempia tietoja minusta saat sähköpostilla tepi09@gmail.com


Kilpatanssia-lattarit 21.5.2017 17 -vuotias tyttö Kuopiosta etsii kilpatanssiparia

Olen 17 -vuotias tyttö, asun KUopiossa. Etsin kilpatanssiparia lattareihin. Olen tanssinut viimeksi kilpaa 2 vuotta sitten, B -luokassa. Olen noin 160 cm pitkä. Ota yhteyttä: elina.m@live.fi


Vilmav 13.5.2017 25v 156cm nainen Oulusta etsii tanssiparia mihin tahansa paritanssiin, lattarit tai vakiot.

Näiden tanssien suhteen aloittelija, muuta tanssitaustaa runsaasti. Laita viesti osoitteeseen vetelainen.vilma (at) gmail.com. Ei typeriä viestejä vanhoilta ukoilta kiitos.


Keskiyönaurinko 4.5.2017 52 v 161cm Rovaniemellä asuva, mutta myös Savon suunnalla liikkuva nainen etsii tanssiparia

Etsin tanssiparia sekä lavatansseihin sekä mahdollisesti myös tanssikursseille.
Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: maija65li@gmail.com.


Sinkku73 4.8.2017 lavoille Tanssi seuraa !

40,v mies etsii naista seuraksi tanssilavoille, lähelle kauas mukaani pääset jos sinulla ei ole omaa autoa.Olen liikuntaa harrastava mies vapaa aikoina lenkkeilen kävellen,pyörällä,retkeilemällä luonnossa istuen nuotion äärellä. Asun hämeen-läänissä olisi kiva jos sinäkin asuisit.

Email:teemupj971@gmail.com Gsm:0409602004


Liikunnaniloa 25.4.2017 Tanssi on ihanaa

Moikka sinä kiva lavatanssista tykkäävä nainen .
Olet iältäsi n35-50v
mies espoosta 46v,181/85kg hakee tanssikaveria lavoille
Harrastan muutakin liikuntaa.lenkkeily ja punttitreeni.
Joten hyvä fyysinen kuntokin löytyy..
Olen mä ihan katseenkestäväkin ja hymysuu
Hei ihana nainen jos kiinnostuit vastaa.liikuntaonin@gmail.com