Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


Vispilä 11.1.2019 28-v 163 cm nainen etsii P-Hämeen alueella tanssiparia alle 45-vuotiaista miehistä

Alkeiskurssit käynyt ja nopea oppimaan. Rytmitajua löytyy ja intoa oppia. Sinkku, jos sillä nyt on tässä yhteydessä jotain väliä. :)

S-posti: vianwi90@gmail.com


Ville92 29.12.2018 Tanssikavereita haussa!

Hei! Olen taas pienen tauon jälkeen aloittamassa paritanssiharrastuksen. Tanssitaito on vielä tallella alkeissa vakio- sekä lattaritansseissa. Tanssipari olisi mahtavaa löytää mm. kursseille mutta myös tanssikavereita tanssitapahtumiin olisi kiva löytää :)
Asun Vantaalla, olen 26 v. ja 185 cm pitkä.

Kiitos kaikista yhteydenotoista! T: Waltsu
s-posti: waltteri.eerikkila@gmail.com


Fabula 28.12.2018 Kimppakyytiporukka Etelä-Helsingistä

Löytyisikö 2-4 hengen kimppakyytiporukka Kamppi, Ruoholahti, Lauttasaari... Voisimme mennä yhdellä autolla ja jakaa auto- kuin kuskivuoroja sekä polttoainekustannuksia. Itselläni on iso hyvä auto, mutta olisi mukavaa liikkua kimpassa ja suunnistaa kauemmaksikin eri lavoille.
fabula at luukku.com


Rea 22.12.2018 Tanssipari

Haen tanssiharrastukseen; kursseille ja lavatansseihin vakiotanssit hallitsevaa paria alle 180 cm pitkästä miehestä. Joensuun lähialeeilta.


Seija50 17.12.2018 Löytyykö miestä vanhan tangon opetteluun?

Olen kiinnostunut opettelemaan vanhaa tangoa. Partneri puuttuu. Löytyykö täältä? Alue voi olla Uusimaa, Kanta-Häme, Varsinais-Suomi tai Pirkanmaa.


Tarjatuuli 26.11.2018 Tanssikaveria

Hei, olen 53 v perustanssit osaava nainen Kuopiosta. Löytyisikö miestä tanssikaveriksi kuopio-jyväskylä akselilta. Olen 165 cm ja tykkään tanssimisesta;). Sposti tarjatuuli1965@msn.com


Sinkku73 11.10.2018 Etsin tanssi kaveria !

Etsin tanssi kaveria etelä-suomen alueelta, talvella kahden kivempi käydä tanssimassa ravintoloissa, kesällä kierrän tanssi lavoja ympäri suomen autolla yöpyen matkan varsilla mökeissä, kesä hotelleissa. Osaan perus setin ja muitakin askeleita. Olen: ystävällinen,huumorintajuinen,fiksu,rehellinen,luotettava ja sosiallinen herrasmies en polta

Email: teemupj971@gmail.com Gsm:0401816471


Rinnjen 17.8.2018 Aloittelijalle tanssikaveri!

Moikka! Oon 24v tyttö Helsingistä ja olisin kauhean kiinnostunut tanssimisesta, muutamia peruskursseja olen käynytkin, muutoin ei harrastetaustaa! Nopea olen oppimaan ja oisi ihana löytää joku jonka kanssa käydä treenaamassa tunneilla tai itsenäisesti! Tosiaan vaikka varsinaisesti en tanssia ole harrastanut,niin oon aina rakastanut tanssimista ja rytmitajua löytyy, sekä pääsen nopeasti jyvälle, joten vaikka olisit jo hiukan kokeneempi niin lähde edes kerran kokeilemaan mun kanssa! Pituutta 161cm. Sähköposti on rinnjen@gmail.com