Tanssipalvelin Yleisönosasto
Keskustelu Minne menossa Tanssikaverit Kirpputori Kirjaudu ulos

Tanssikaveri-ilmoitukset

Tämä osasto kattaa tanssipari-ilmoitusten lisäksi esimerkiksi kimppakyytiläisten etsimiseen tanssipaikkoihin suuntautuvalle lomaretkelle. Yksittäisen tanssi-illan kimppakyydit voi helpoimmin sopia Minne menossa -palstan kautta.

Ilmoituksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Samalla tunnuksella voi ilmoittaa palvelimen muilla ilmoitustauluilla ja osallistua keskusteluun. Ilmoituksen lisäyslomakkeelle pääsee painamalla alla olevaa nappia "Lisää ilmoitus".

Ilmoitusten lukeminen. Ilmoitukset näkyvät aikajärjestyksessä, uusin ylimpänä.

Ilmoitukseen vastaaminen. Jos ilmoittaja ottaa vastaan sähköpostia palstan kautta, rekisteröitynyt käyttäjä voi vastata ilmoitukseen napsauttamalla ilmoittajan nimeä/nimimerkkiä. Jos siinä ei ole linkkiä, yhteystietojen pitäisi olla tekstissä.

Lisää ilmoitus Muuta ilmoitusta Poista ilmoitus


PeWi 28.6.2019 Treenikaveri tanssiin tutustumassa olevalle miehelle

En ole parkettienpartaveitsi, mutta innokas aloittamaan uutta harrastusta.
Viisikymppinen, huumoritajuinen pääkaupunki seudulla asustava etsii, erittäin kärsivällistä tanssiseuraa ja vain tanssiseuraa, oppimaan uutta tai vaikka, jos kärsivällisyys riittää, niin opettamaan uutta.
180cm ja normmalipainoinen.....(piti laittaa kuulemma)
pmwi65@gmail.com


Kalleanttila 18.6.2019 57 v 183 cm porvoolaismies etsii paria lavatanssien harjoitteluun

Hei! Otsikon mukaisesti haen siis tanssiparia lavatanssikipinän iskettyä. Taas. Taukoa oli 4 v, siinä välissä kävin treenaamassa kymppitanssejakin. Pitäisi varmaan hetkinen kerrata perusteita, mutta eiköhän kuviot suht nopeasti palaile mieleen. Lähinnä paikkoina mietin Malmin työväentaloa, Puistokulmaa ja Pavia.


Rinnjen 17.8.2018 Aloittelijalle tanssikaveri!

Moikka! Oon 24v tyttö Helsingistä ja olisin kauhean kiinnostunut tanssimisesta, muutamia peruskursseja olen käynytkin, muutoin ei harrastetaustaa! Nopea olen oppimaan ja oisi ihana löytää joku jonka kanssa käydä treenaamassa tunneilla tai itsenäisesti! Tosiaan vaikka varsinaisesti en tanssia ole harrastanut,niin oon aina rakastanut tanssimista ja rytmitajua löytyy, sekä pääsen nopeasti jyvälle, joten vaikka olisit jo hiukan kokeneempi niin lähde edes kerran kokeilemaan mun kanssa! Pituutta 161cm. Sähköposti on rinnjen@gmail.com